infolinia: 58 690 49 49
email: biuro@tanierejsowanie.pl
telefon ikona email ikona
Social media Facebook Social media YouTube Social media Instagram
menu button
Wyszukiwarka rejsów

Polecamy rejsy

Rejs Karaiby z Martyniki
Rejs Karaiby z Martyniki
statek: MSC Virtuosa
ikonaikonaikonaikonaikona

termin: 11.01.2025 - 18.01.2025
region: Karaiby
Rajska trasa marzeń
od 743 EUR/os. (8 dni)
szczegóły
Fantastyczne Morze Śródziemne
Rejs Fantastyczne Morze Śródziemne z polskim pilotem
polska flaga ikona Rejs z polskim pilotem
statek: MSC Fantasia
ikonaikonaikonaikona

termin: 26.01.2025 - 04.02.2025
region: Morze Śródziemne
Autokarem z Wrocławia
od 793 EUR/os. (10 dni)
szczegóły
Rejs Korona Karaibów
Rejs Korona Karaibów i Meksyk z polskim pilotem
polska flaga ikona Rejs z polskim pilotem
statek: Sky Princess
ikonaikonaikonaikonaikona

termin: 07.02.2025 - 17.02.2025
region: Karaiby
Samolotem z Warszawy
od 2760 USD/os. (11 dni)
szczegóły

Rozsmakuj się w rejsowaniu

Rejs Oceania Cruises to niezapomniana podróż kulinarna. Wspaniałe menu kilku restauracji dostępne jest każdego dnia dla wszystkich gości.

 

Grand Dining Room

- restauracja główna dostępna na śniadanie, lunch oraz kolację

Codziennie nowe menu, obejmujące wybór co najmniej 10 przystawek, zup i sałatek oraz 10 dań głównych.

 

ZOBACZ PRZYKŁADOWE MENU

 

Polo Grill

- klasyczna restauracja stekowa

Klasycznie urządzone wnętrza, śnieżnobiałe obrusy meble z ciemnego drewna i bordowe krzesła to tylko wstęp do wspaniałej uczty. Dania z wołowiny oraz soczyste dania z owoców morza, homary, czy grillowany miecznik to główne specjały restauracji Oceania Polo Grill.

 

ZOBACZ PRZYKŁADOWE MENU

 

Restauracja Jacques

- z pasji do kuchni francuskiej (dostępna na statkach Marina i Riviera)

Wystrój restauracji wzorowany był na typowym francuskim Bistro. W restauracji tej odnajdziemy tradycyjny powiew Prowansji z wieloma zabytkami i działami sztuki Jacques Pépina. Każde danie danie to klasyk przygotowany według wspaniałych receptur mistrza kuchni Pepina.

 

ZOBACZ PRZYKŁADOWE MENU

 

Toscana

- autentyczna kuchnia włoska

Wspaniała kuchnia włoska, znamienite przepisy kuchni toskańskiej. Wspaniałe dania serwowane na specjalnie zaprojektowanej porcelanie od Versace. Być może wieczór rozpocznie się od carpaccio z ośmiornicy z winegretem szampańskim lub tymbałem z karczocha i parmezanu z sosem z czarnej trufli. Nie zabraknie również klasycznych dań z innych regionów północnych Włoch, takich jak minestrone alla Genovese, lasagna alforno alla Bolognese czy osso buco alla Milanese.

 

ZOBACZ PRZYKŁADOWE MENU

 

 

Afternoon Tea

podwieczorek to uroczyste codzienne wydarzenie o 4 po południu. Czas podwieczorku umila kwartet smyczkowy, podczas tego eleganccy kelnerzy wiozący na czteropoziomowych wózkach świeżo przygotowane kanapki, ciasteczka, tarty oraz wspaniałe desery. Centralnym punktem tej popołudniowej rozrywki jest wybór tradycyjnych herbat.

 

ZOBACZ »

 

Przykładowe menu - mogą się różnić ze względu na destynację i porę roku.