- restauracja główna dostępna na śniadanie, lunch oraz kolację
Codziennie nowe menu, obejmujące wybór co najmniej 10 przystawek, zup i sałatek oraz 10 dań głównych.
ZOBACZ PRZYKŁADOWE MENU
- klasyczna restauracja stekowa
Klasycznie urządzone wnętrza, śnieżnobiałe obrusy meble z ciemnego drewna i bordowe krzesła to tylko wstęp do wspaniałej uczty. Dania z wołowiny oraz soczyste dania z owoców morza, homary, czy grillowany miecznik to główne specjały restauracji Oceania Polo Grill.
ZOBACZ PRZYKŁADOWE MENU
- z pasji do kuchni francuskiej (dostępna na statkach Marina i Riviera)
Wystrój restauracji wzorowany był na typowym francuskim Bistro. W restauracji tej odnajdziemy tradycyjny powiew Prowansji z wieloma zabytkami i działami sztuki Jacques Pépina. Każde danie danie to klasyk przygotowany według wspaniałych receptur mistrza kuchni Pepina.
ZOBACZ PRZYKŁADOWE MENU
- autentyczna kuchnia włoska
Wspaniała kuchnia włoska, znamienite przepisy kuchni toskańskiej. Wspaniałe dania serwowane na specjalnie zaprojektowanej porcelanie od Versace. Być może wieczór rozpocznie się od carpaccio z ośmiornicy z winegretem szampańskim lub tymbałem z karczocha i parmezanu z sosem z czarnej trufli. Nie zabraknie również klasycznych dań z innych regionów północnych Włoch, takich jak minestrone alla Genovese, lasagna alforno alla Bolognese czy osso buco alla Milanese.
ZOBACZ PRZYKŁADOWE MENU
podwieczorek to uroczyste codzienne wydarzenie o 4 po południu. Czas podwieczorku umila kwartet smyczkowy, podczas tego eleganccy kelnerzy wiozący na czteropoziomowych wózkach świeżo przygotowane kanapki, ciasteczka, tarty oraz wspaniałe desery. Centralnym punktem tej popołudniowej rozrywki jest wybór tradycyjnych herbat.
Przykładowe menu - mogą się różnić ze względu na destynację i porę roku.